Fotowandelingen en fotoworkshops in Nederland met fotobespreking

Ik neem je mee naar de mooiste landschappen en interessantste locaties in Nederland. Met fotowandelingen door bos, veld, duin en stad. Samen met je camera. In een mooie, en goed doordachte mix van wandelen, genieten en fotograferen. Onderweg inspireer ik je met verhalen en geef je gerichte aanwijzingen die aansluiten bij jouw fotografische niveau. Je foto’s bespreken we achteraf nog eens na via een Zoom videoverbinding. Je kunt me me mee in groepjes, maar ook individueel. Want de wereld is te mooi om thuis te blijven!

Fotowandelworkshop Amsterdam: ‘Architectuur & Zeevaardij’

Van Amsterdamse School tot zeilschepen in één fotowandeling

architectuur en zeevaardij in Amsterdam

Ontdek een historisch stuk Amsterdam aan het water met je camera tijdens een privé-fotoworkshop vol scheepvaart en fotogenieke architectuur. Ik neem je mee naar de mooiste fotolocaties in mijn eigen woonbuurt. Met prachtige voorbeelden van de Amsterdamse School, Hollands Classicisme en (post)moderne architectuur. En natuurlijk met driemasters en veel andere schepen.

Fotowandelworkshop Amsterdam Architectuur en Zeevaardij
  • Duur: 2,5 uur + ZOOM-sessie
  • Begintijd: 10:30 of 13:00

Boeken kun je via fotowandelaars.nl of door een mail te sturen naar info@beeldenverhaal.nl

.

Fotowandeling Amsterdam-Centrum: ‘Van Rafelrand tot Justitiepaleis’

Stadslandschappen fotograferen met een mix van nieuwbouw, herbestemming en rafelrandjes

Ten westen van het Centraal Station in Amsterdam is veel gebeurd en gebouwd de laatste decennia. Verlaten panden als een verlaten graansilo die dankbaar in gebruik waren genomen door de underground scene, kregen een herbestemming als woonlocatie. Ook werd er nieuwbouw neergezet. Toch zijn de oude rafelrandjes van de stad nog niet helemaal verdwenen, sterker nog; ze worden er zelfs een beetje gecultiveerd. Met de huidige mix van oud, nieuw, vervlogen en herbestemming is het dan ook prachtig en gevarieerd fotograferen. In een 2,5 uur durende fotowandelworkshop neem ik je mee naar de meest fotogenieke locaties voor je eigen fotografische mini-onderzoek. Onderweg zal ik je van foto-tips voorzien, leuke wetenswaardigheden vertellen en natuurlijk als vraagbaak dienen over zaken als kadrering, belichting en camera-instellingen.

  • Duur: 2,5 uur + ZOOM-sessie
  • Begintijd: 10:30 of 13:00

Boeken kun je via fotowandelaars.nl of door een mail te sturen naar info@beeldenverhaal.nl.

Op Fotowandelaars zijn ook andere fotowandelingen te vinden.

.

Workshop nachtfotografie in hartje Amsterdam vanaf statief

Leer nachtfoto’s vanaf statief maken met de juiste camera-instellingen en ervaar (en hoor!) waar je op moet letten bij nachtfotografie.

Wil je een praktijkworkshop nachtfotografie volgen en eens duidelijk uitgelegd krijgen hoe je je camera moet instellen als je nachtfoto’s maakt? Wil je weten waar je allemaal op moet letten als je nachtfoto’s maakt? Vanaf eind oktober tot en met maart geef ik de hele winter workshops nachtfotografie in hartje Amsterdam. We beginnen tijdens het blauwe uurtje bij de Stopera. Zorg wel dat je een statief meeneemt, en het liefst ook een afstandsbediening of draadontspanner.

  • Duur: 2 uur + ZOOM-sessie

Boeken kun je via fotowandelaars.nl of door een mail te sturen naar info@beeldenverhaal.nl.